Ruth Keller schrijft voor bewuste ouders en hun gevoelige kinderen. Van informatieve, inclusieve kinderboeken tot recepten. 2023 gaat haar jaar worden! Een uitgeverij vinden die haar manuscript 'Kindjes uit de lichtjeswereld' gaat publiceren. Ruth haar schrijfwerk spreekt lichaam, ziel en geest aan. Als jong en zeer sensitief meisje ondervond Ruth hier een tal van problemen in. Het is haar kracht om die negatieve ervaringen om te zetten tot iets positiefs.Ruth heeft door haar jaren lange ervaring en verdieping de mogelijkheid om vele gevoelige kinderen en hun ouders te helpen met haar kennis. Dit doet ze o.a. op het gebied van voeding. Problemen rondom voeding gaan verder dan het fysieke lichaam. Met haar holistische kijk, moedigt Ruth ouders aan om, zelf verder te onderzoeken zich afspeelt bij hun kind. Waar ligt de werkelijke oorzaak van een intolerantie? Maar wat bied je een kind aan zolang het lichaam last heeft van een intolerantie?
In het voorjaar brengt Ruth hier een boekje over uit. Meld jij je aan voor een workshop van Ruth op zaterdag 10 juni bij de Waldorf Fair in Driebergen? Dan krijg je dit boekje gratis. De kaartverkoop van de Waldorf Fair gaat in maart van start. Wees er op tijd bij! Meer info kun je vinden op instagram@waldorffestival . Of kijk op www.everydaymommyday.com/waldorffestival
Glutenvrije opties uit supermarkten zijn naar Ruth haar mening niet hoogstaand, niet voedzaam of smakelijk. Veel glutenvrije (bio)supermarkt producten bevatten te veel (geraffineerde)ingrediënten en E-nummers. Zelf maken hoeft niet moeilijk te zijn en is veel lekkerder en voedzamer. Ruth heeft heel veel glutenvrije (lactosevrije en vegan) taarten, cakes en gebakjes gebakken op bestelling de afgelopen jaren. Om verschillende (persoonlijke)redenen is ze hier voor onbekende tijd mee gestopt. Ruth heeft vele passies en schrijven is er één van. Met schrijven bereikt ze een weidser publiek. Ruth heeft plannen om een glutenvrij bakboek uit te brengen.
In de toekomst zou Ruth dol graag haar 'Meiraapje conceptstore' willen openen in Oosterhout. Waar je tevens haar gebakjes kunt opeten of meenemen. Zodat haar klanten simpelweg binnen kunnen lopen zonder vooraf te moeten bestellen.